Skip to content
vrolijktheater

ALLES ANDERSOM!

De nieuwe voorstelling voor de VBW!!

Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853

WORKSHOP BUIKSPREKEN

NIEUW!! WORKSHOP BUIKSPREKEN, 25 NOVEMBER 2017!!

Spelen met poppen is zo gek nog niet. Op basisscholen wordt er al veel mee gewerkt en ook in kerken gebeurt het steeds vaker. Met regelmaat zijn er mensen die zich afvragen hoe de techniek van buikspreken werkt – ook daar zijn workshops voor!

In een dag worden alle aspecten van het buikspreken langsgegaan. Op 25 november geef ik de workshop in Amersfoort. Het programma ziet er als volgt uit. Diverse onderdelen hebben vooral te maken met het aantal deelnemers en het startniveau, dus de tijden zijn bij benadering.

10.00u Inloop met koffie
10.30u Voorstelrondje
11.00u Introductie buikspreken: observeren
11.30u Praktijk deel 1
12.30u Lunch
13.30u Technieken: buikspreken, popbehandeling, scriptwriting
14.30u Oefentijd
15.00u Praktijk deel 2 + feedbackronde 1
15.45u Pauze
16.00u Praktijk deel 3 + feedbackronde 2
17.00u Afsluiting

Behalve voor de locatie, zorgen we ook voor goede catering bij de koffie en de lunch. De kosten voor de hele dag bedragen € 275,- per persoon. Voor dit bedrag kunnen we in elk geval garanderen dat ik een paar van mijn geheimen zal onthullen en dat je behalve veel plezier ook zult groeien in technieken van buikspreken en poppenspel.

Normaal gesproken duurt een workshop buikspreken / poppenspel  ongeveer 3 uur. Hierin wordt alles uitgelegd over het maken van een karakter, de techniek van het buikspreken, het schrijven van teksten en natuurlijk een paar praktische oefeningen. Het leuke van de workshop is dat elke deelnemer aan het einde in principe kan buikspreken – en dat alleen nog maar hoeft te verbeteren door oefening. Een bijzonder enerverende en leerzame workshop!

Voor deze workshop geldt ook dat er maximaal 15 mensen aan mogen deelnemen. Neem contact met ons op voor informatie en

HAPPY CLIENTS SAYS

Vraag? Chat met Vrolijk Theater