Skip to content
vrolijktheater

ALLES ANDERSOM!

De nieuwe voorstelling voor de VBW!!

Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853

VOORSTELLINGEN

WAT IS VROLIJK THEATER?

Vrolijk Theater is uniek binnen de verteltheaters. Dit komt omdat er wel verhalen verteld worden, maar die worden dusdanig verweven met allerlei interactieve en grappige effecten, dat de kinderen, de tieners en de grote mensen van begin tot eind met open mond luisteren. De verhalen vormen zeker het belangrijkste onderdeel van de optredens. Maar ze worden verteld met behulp van zichtbare elementen, zoals goocheltrucs, poppen en andere buikspreek elementen - allemaal interactief!

De kinderen worden actief betrokken in de optredens. Regelmatig mogen ze ‘helpen’: ze mogen op het podium en krijgen hun eigen ‘few minutes of fame’, waar ze jaren later nog met plezier en trots aan terug denken.

Omdat de verhalen vaak Bijbelverhalen zijn (in overleg kunnen er ook andere thema’s behandeld worden), vinden we de verhalen erg belangrijk. Dus wordt er in langere optredens getest of de kinderen het vertelde een beetje kunnen reproduceren. Op deze manier is het letterlijk: lachen, leren en genieten.

Afhankelijk van ons overleg met u en de lengte van het optreden kunnen er meer elementen aan toegevoegd worden, zoals het aanleren van een Bijbeltekst, het doen van een interactieve kwis, of het gebruik maken van een bepaalde gebedsvorm.

VOOR WIE IS VROLIJK THEATER?

De optredens zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. Jongere kinderen zijn onder begeleiding ook welkom. De leeftijdsbovengrens is onbeperkt: ook voor tieners en gezinnen maken we voorstellingen.

Soms treden we ook (en met veel plezier) op voor bijzondere mensen: scholen binnen het speciaal onderwijs, dagjes uit van een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking. Inmiddels kunnen we zeggen dat we ook hierin expertise hebben opgebouwd.

WAAR KOMT VROLIJK THEATER?

Vrolijk Theater past zich aan de setting aan. We komen inmiddels in binnen- en buitenland op scholen, in kerken, op campings, op gemeenteweekenden en op kinder-, tiener- en ponykampen. We doen daarnaast ook graag dingen binnen missionaire bewegingen zoals Dabar, Urban Expression, Jeugd met een Opdracht, Operatie Mobilisatie, de Vakantiebijbelweken, Nederland Zoekt, lokale missionaire initiatieven, etcetera, etcetera.

HAPPY CLIENTS SAYS

Vraag? Chat met Vrolijk Theater