Skip to content
vrolijktheater

ALLES ANDERSOM!

De nieuwe voorstelling voor de VBW!!

Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853

VOORSTELLING: HALLO! CONTACT! (2021) 

Het begint allemaal behoorlijk… ehm…verkeerd. Paula is bang. Het duurt even voordat we erachter waarvoor precies. Gelukkig is Bongo daar helemaal niet bang voor! De jonge kinderen zijn verbaasd, de oudere kinderen lachen en de volwassenen... tja, die moeten er eigenlijk ook bij zijn.

‘Hallo! Contact!’ is het verhaal waarin Jezus weer contact zoekt met Petrus. Petrus heeft tegenover verschillende mensen ontkend dat hij Jezus kent. Jezus sterft, staat op en ontmoet Petrus. Een prachtig verhaal over vergeving en een nieuw begin.

Met daarbij een hele hoop vrolijkheid: vals spelen met gedachtenlezen, een baby-handdoek en een vervelende goocheltruc met water... het zorgt voor de nodige hilariteit

En de  kinderen leren de belangrijke les dat ze nieuw leven kunnen krijgen. Dat klinkt wat abstract, want wat heb je daar aan? Nou, laten we maar gaan kijken! 

 

Ook hier zijn de acties van de poppen weer veel stof tot lachen en napraten. De kinderen die deel uitmaken van de interactie met de pop laten ons jaren later nog weten dat ‘zij’ het waren en dat ze hebben genoten!

Het optreden is toegankelijk voor (gezinnen met) kinderen van 4-12 jaar.

poster algemeen small

WAT DOEN WE? Onze diverse voorstellingen en workshops

Vraag? Chat met Vrolijk Theater