Skip to content
vrolijktheater

ALLES ANDERSOM!

De nieuwe voorstelling voor de VBW!!

Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853

VOORSTELLING: SCHATRIJK! (2019)

Rijk zijn is natuurlijk ontzettend leuk. Maar rijk wórden is misschien nog wel leuker! De dief uit het verhaal heeft een prachtig plan en dat lijkt goed te lukken. Maar is rijk zijn wel fijn? Hij krijgt vijanden, hoort er niet meer bij... en zijn vrienden zijn verdwenen. In het verhaal krijgt hij een deal aangeboden. Gaat hij zijn rijkdom op het spel zetten en gaat hij het grote avontuur aan?

Jammer alleen dat er voortdurend dingen misgaan. De ene pop denkt dat hij oliesjeik is, de andere pop is vergeten de 'lessen in beleefdheid' te volgen... Ach ja, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd. 'Schatrijk!' is een programma vol spanning en humor, waarbij de kinderen met open monden van verbazing zullen luisteren en kijken - en een moment later zullen ze onder hun stoel liggen van het lachen.

 

In dit nieuwe optreden presenteren de helden van Vrolijk Theater zich als echte rijkelui aan de kids met verhalen en visuele effecten. Paula heeft een prachtig plan om meer geld te krijgen: dokters schijnen bergen met geld te verdienen! Slim zijn is alleen niet haar sterkste kant... De andere pop, Bongo de gorilla, weet überhaupt niet hoe hij zich moet gedragen en het wordt weer een hele klus om zijn aandacht bij het verhaal te houden. Misschien helpt het als hij een paard krijgt. Of beter: een nijlpaard. Zijn probleem: de juf. Of nee, WIE is dat? Al met al zorgen de poppen ervoor dat het verhaal goed overkomt en de nodige ontspanning krijgt. En dan nog de visuele effecten die aan het prachtige Bijbelverhaal worden toegevoegd! Het Bijbelverhaal van dit jaar is uiterst bekend, maar ook spannend en met een inhoudelijk prachtige boodschap. Het verhaal staat niet in de map van de HGJB. We hopen dat de kinderen dit jaar de schat zullen vinden die hoofdpersoon uiteindelijk ook vindt: 'Zo wil ik ook wel schatrijk zijn!'

Het optreden is toegankelijk voor (gezinnen met) kinderen van 4-12 jaar.

Vraag? Chat met Vrolijk Theater