Skip to content
vrolijktheater

ALLES ANDERSOM!

De nieuwe voorstelling voor de VBW!!

Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853

TIENERS

Tieners krijgen van Vrolijk Theater altijd speciale aandacht. Zeker als het gaat om de inhoud. Natuurlijk krijgen ze te maken met hilarische acties van poppen – en zij maar denken dat dat kinderachtig zou zijn. Zelf wordt een van de tieners natuurlijk ook een pop; dat zal ‘m z’n leven lang bijblijven.


Inhoudelijk gaan we met hen iets meer de diepte in. Verhalen uit de Bijbel en persoonlijke verhalen worden gemixed met humor en goochelen, waardoor de kinderen op een zogenaamd laagdrempelige manier tot nadenken worden gestemd.

Een van de verhalen is die van David uit Liberia, een waargebeurd verhaal uit eerste hand. Ontvoerd en gerecruteerd als kindsoldaat komt hij in een bijzonder opmerkelijke situatie. Een situatie die hem in leven houdt en die hem voor zijn leven veranderd van een getraumatiseerd oorlogskind in een held die de wereld rondreist om mensen te vertellen over een reddingsactie die hij niet voor mogelijk had gehouden.

Afhankelijk van de gemiddelde leeftijd van de tieners en het voorafgaande overleg wordt er een optreden neergezet, waarbij ze nooit meer kunnen zeggen: ‘christelijk geloof is saai.’

Vraag? Chat met Vrolijk Theater