Skip to content
vrolijktheater

ALLES ANDERSOM!

De nieuwe voorstelling voor de VBW!!

Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853

PASEN

Waar denk je aan bij Pasen? Aan paashazen? Die hebben we! Aan eieren? Die hebben we ook! Aan het krachtigste en waargebeurde Verhaal dat ooit verteld is? Dat wordt opnieuw verteld!


Het begint allemaal met een eeuwenoude goocheltruc: paashaas uit hoed. De kinderen van groep 2 en daarboven hebben het meteen door. Of wacht. Nee. Toch niet. ‘Doe het nog eens?’

Maar daarna begint natuurlijk het serieuze werk. Althans, als Paula mee wil werken. Dan moeten we haar eerst zien te vinden te midden van die puinhoop. Wat een troep komt er uit die koffer! Volgens haar zijn er meer die een puinhoop maken: ‘Sommige mensen maken geen puinhoop van hun koffer, maar van hun mond. Je stinkt uit je mond.’ Paula is bijzonder brutaal. Gelukkig wordt ze gecorrigeerd door de kinderen. Of wacht. Nee. Toch niet. Blijkbaar vinden de kids het grappig wat ze doet.

De hoofdpersoon van het verhaal maakt er ook een puinhoop van. Stuk voor stuk komen kinderen op het podium met een groot paasei en in dat ei: puinhoop, rommel en troep. Gelukkig gaat het hier over Pasen. Pasen betekent: eieren, vrolijkheid en chocolade. Of wacht. Nee. Toch niet. Pasen betekent: een schone lei, nieuw leven en kracht. Pasen is de geschiedenis van de dood en vooral van de opstanding van Jezus.

Een optreden met een krachtige inhoud en heel, heel veel plezier. Het optreden is toegankelijk voor (gezinnen met) kinderen van 4-12 jaar.

Vraag? Chat met Vrolijk Theater