Skip to content
vrolijktheater

ALLES ANDERSOM!

De nieuwe voorstelling voor de VBW!!

Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853

KOSTEN

Jan-Marcel is theoloog en bezig met zijn afronding van de studie geneeskunde. Hij woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Amersfoort, in de wijk Kruiskamp. Daar maken ze deel uit van een kerk waarin vooral mensen komen die niets of weinig met het geloof te maken hebben, maar die toch de verhalen van en over Jezus willen horen. Als u ons uitnodigt, sponsort u hen met dit fantastische werk!

Wat betreft de voorstellingen op de camping. De kosten worden in overleg bepaald, omdat vele factoren in dit seizoen meespelen: gaat het om een of meerdere voorstellingen, wilt u misschien verschillende voorstellingen zien, of liever een paar dezelfde achter elkaar, wat zijn de mogelijkheden qua ruimte op de camping, wat zijn de reistijd en de reiskosten (benzine, tol), gaat het om engelstalige voorstellingen, hoeveel voorstellingen hebben we in de regio van uw camping etc. etc. We gaan graag met u in overleg! Klik hier!

Voor de kosten van de reguliere voorstellingen op scholen, vakantiebijbelweken en kerken en dergelijke, gelden de gebruikelijke tarieven, klik hier om contact met ons op te nemen.

Voor de andere voorstellingen, voorstellingen die op uw verzoek gemaakt worden en voorstellingen voor volwassenen binnen uw bedrijf gelden aangepaste tarieven, afhankelijk van uw wens.

Eventueel is het ook mogelijk om de kinderen een extra presentje mee te geven na afloop van de voorstelling. Dit presentje zal een kleine goocheltruc zijn die past bij het thema en de inhoud van het verhaal. Hiervoor vragen we € 3,50 ex. 21% BTW per kind. Hoe dat presentje eruit ziet en wat er inhoudelijk bij verteld wordt / kan worden staat hier: https://www.youtube.com/watch?v=jo_zGqK46o4&feature=youtu.be

Mocht er binnen uw organisatie onvoldoende budget zijn voor bovenstaande prijzen, neem dan gerust contact met ons op!

HAPPY CLIENTS SAYS

Vraag? Chat met Vrolijk Theater