hoi!  
 

'Duik erin!' Onze allernieuwste voorstelling vanaf zomer 2020!

 Christelijk kindertheater
Sneller informatie? Whatsapp met mij: 06-16976853
Over Vrolijk Theater - Christelijk kindertheater - Vrolijk Theater
facebook twitter
 
Over Vrolijk Theater

De optredens van Vrolijk Theater zijn in eerste instantie bedoeld om de kinderen een goede tijd te geven. Veel kinderen leven in een tijd waarin ouders lang niet altijd meer samen zijn, waarin verwaarlozing een grote rol speelt en waarin normen en waarden vaak weinig meer te zien zijn. Een beetje ontspanning kan geen kwaad! Daarom gebruikt Vrolijk Theater poppen, goocheltrucs en humor om voor even wat ontspanning te brengen. Tegelijk is er ook een goede inhoud. Onze voorkeur gaat uit naar het vertellen van een verhaal uit de Bijbel en van daar uit een les trekken naar het leven van nu. Vaak wordt tijdens een optreden een Bijbeltekst aangeleerd en/of wordt er met de kinderen gebeden. Wel allemaal op een zogenaamde ‘laagdrempelige’ manier, zodat kinderen die niets met geloof te maken hebben, zich gewoon op hun gemak kunnen voelen. Mocht u liever een ander inhoudelijk thema hebben, dan kunnen we dat in overleg doen.

Over Jan-Marcel

Jan-Marcel Vellinga woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Amersfoort, in de wijk Kruiskamp. Ze maken daar deel uit van een groep mensen die samen een nieuwe manier van kerk-zijn willen vormen. Een kerk waarin vooral mensen komen die niets of weinig met het geloof te maken hebben, maar die toch de verhalen van en over Jezus willen horen. Het is een onderdeel van het missionaire werk van Urban Expression. Als u ons uitnodigt, sponsort u daarmee dus het werk in Amersfoort! Daarnaast spreekt Jan-Marcel regelmatig in verschillende kerken door heel het land en verzorgt hij lezingen en seminars over diverse onderwerpen, met name kinder- en jeugdwerk, gemeentestichting en geestelijk leven.


 
Paula de buikspreekpop

Paula is de vaste collega van Jan-Marcel Vellinga, alleen is niet altijd helder wie van hen het heft in handen heeft. Paula heeft de neiging om het door Jan-Marcel samengestelde kinderoptreden flink in de war te schoppen. Soms verstopt ze zich; soms heeft ze de verkeerde kleren aan; maar vooral zijn het haar opmerkingen die de show soms danig de mist in sturen. Voor het publiek, of het nu kinderen of volwassenen zijn is het vaak hilarisch!

Bongo, koning van congo

Deze gorilla bewijst in de optredens maar al te vaak dat zijn domheid groter is dan zijn lijf. Hij verzekert iedereen er graag van dat hij een wijs man is, een intelligente machthebber. Maar niets is minder waar. Vaak keurt hij de kinderen nauwelijks een blik waardig en heeft hij direct een oogje op één van de ‘juffen’ die in de zaal zitten. Bijzonder vervelend voor het verloop van het verhaal, natuurlijk. Maar op een of andere manier maakt het hem juist vaak extra populair.


Home
Agenda
Media
Over ons
Reacties
Kosten
Contact
Voorstelling: Zoek het uit! (2018)
Voorstelling: Schatrijk! (2019)
Voorstelling: Aan Tafel! (2016)
Voorstelling: Zeesterren (2014)
Pasen
Pinksteren
Kerst
Tieners
Workshop Goochelen
Workshop Buikspreken
        Ontwerp: studiovuurdoorn.nl
Powered by PivotX